Home » Geen categorie » Bemelmans meteen onderuit in Sarasota

Bemelmans meteen onderuit in Sarasota

Bemelmans meteen onderuit in Sarasota

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Ruben Bemelmans (ATP-99) is op het Challengertoernooi van Sarasota (VS, $ 100 000) in de eerste ronde uitgeschakeld door de Amerikaan Mitchell Krueger (ATP-313).

De 27-jarige Bemelmans zag zijn sterke seizoensbegin deze week bekroond met een plaats in de top 100 van de ATP-ranking, voor het eerst in zijn carrière. Na een mooie toernooizege in de Challenger van Le Gosier twee weken geleden startte Bemelmans deze week in Sarasota aan zijn eerste graveltoernooi van 2015.

In de eerste ronde moest onze landgenoot het opnemen de 21-jarige Amerikaan Krueger, die met een wildcard een plaats op de hoofdtabel kreeg. Vorig jaar speelden beide spelers al een keer tegen elkaar in de kwalificaties van het toernooi van Houston en toen was het Bemelmans die de wedstrijd naar zich toetrok. Op het groene gravel van Sarasota was het ditmaal Krueger die de partij domineerde. Onze landgenoot moest zijn service twee maal in de eerste set en drie maal in de tweede set inleveren en kon daar zelf maar een break tegenover stellen in het begin van de tweede set: 6-2, 6-2 eindstand in het voordeel van Krueger.

Bemelmans komt in Sarasota nog wel in actie in het dubbelspel met de Amerikaan James Cerretani (ATP D-128).

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws