Home » ATP » Bemelmans naar derde ronde in challenger Tunis

Bemelmans naar derde ronde in challenger Tunis

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ruben Bemelmans (ATP-167) heeft de derde ronde bereikt op het challengertoernooi van Tunis (Tunesië, Gravel, $ 54 160). Het was slechts zijn tweede zege van het jaar.

Op het challengertoernooi van Tunis in Tunesië startte Bemelmans als negende reekshoofd en kreeg daarom een vrijgeleide naar de tweede ronde. Daarin moest de Limburger aan de bak tegen de Kroaat Nino Serdarusic (ATP-248). Het was hun tweede onderlinge duel. Bemelmans versloeg Serdarusic vorig jaar al op gravel in de kwalificaties van Roland Garros.

Bemelmans maakte zijn favorietenrol waar en pakte de zege met 6-4 en 6-3 na 1 uur en 18 minuten. Het was slechts Bemelmans’ tweede overwinning van 2019. Zijn vorige zege dateerde al van februari. In de derde ronde speelt hij tegen zevende reekshoofd Quentin Halys (ATP-156) of de Braziliaan Thomaz Bellucci (ATP-223).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden