Home » Geen categorie » Bemelmans naar finale challenger Eckental

Bemelmans naar finale challenger Eckental

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ruben Bemelmans (ATP-150) heeft zich zaterdag geplaatst voor de finale van het ATP Challenger Tour toernooi van Eckental (Duitsland, € 30 000). De Belg was in drie sets te sterk voor Tim Puetz (ATP-218) uit Duitsland: 3-6, 6-2 en 6-1.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Zondag neemt de Belg het in de finale op tegen het eerste reekshoofd, de Duitser Benjamin Becker (ATP-73). “Ik weet dat hij favoriet is morgen”, aldus Ruben op zijn website, “maar in Wenen (ATP toernooi waar Ruben de kwartfinales bereikte, nvdr.) heb ik ook tegen spelers gespeeld die hoger staan. Ik ben er klaar voor. Hij is heel sterk, maar ik moet gewoon spelen zoals ik al een hele week bezig ben.”

Voor de Belg is het de tweede Challengerfinale van het jaar na Nottingham in juni. Toen verloor hij met twee keer 7-5 van de Amerikaan Steve Johnson (ATP-155).

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS

Roberto Bautista Agut - © Richard van Loon (tennisfoto.net)

Vierde reekshoofd onderuit op European Open

Vierde reekshoofd Roberto Bautista Agut (ATP-20) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de kwartfinale op de European Open in Antwerpen (België, ATP 250). De Hongaar Marton Fucsovics (ATP-39) was in drie te sterk voor de 33-jarige Spanjaard.

LEES MEER