Home » Geen categorie » Bemelmans naar kwartfinale in Kolkata, Coppejans uitgeschakeld

Bemelmans naar kwartfinale in Kolkata, Coppejans uitgeschakeld

Bemelmans naar kwartfinale in Kolkata, Coppejans uitgeschakeld

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Ruben Bemelmans (ATP-139) heeft zich op het Challengertoernooi van Kolkata ($ 50 000) geplaatst voor de kwartfinale. Daarin moet hij het opnemen tegen de Duitser Richard Becker (ATP-425), die onze landgenoot Kimmer Coppejans (ATP-166) naar huis stuurde.

Derde reekshoofd Bemelmans moest als eerste aan de slag tegen de Duitse kwalificatiespeler Kevin Krawietz (ATP-527). Hij verloor de eerste set met 3-6, maar zette daarna de situatie recht. Met 6-2 en 6-3 in set twee en drie plaatste hij zich na 1 uur en 44 minuten voor de kwartfinale.

Tot een Belgisch onderonsje bij de laatste acht komt het echter niet. Achtste reekshoofd Coppejans verloor van de Duitse kwalificatiespeler Becker. Onze landgenoot haalde de eerste set met 6-4 binnen, maar verloor achtereenvolgens met 3-6 en 3-6. Bemelmans en Becker ontmoeten elkaar voor het eerst in de kwartfinale.

Bemelmans is ook nog actief in het dubbelspel samen met de Serviër Ilija Bozoljac (ATP D-255). In de eerste ronde treffen ze eerste reekshoofden Radu Albot (ATP D-98) en Riccardo Ghedin (ATP D-160). Coppejans dubbelde samen met de Portugees Frederico Ferreira Silva (ATP D-407). Zij verloren met 4-6 en 3-6 van de Australiërs James Duckworth (ATP D-1308) en Luke Saville (ATP D-587) in de eerste ronde.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws