Home » Geen categorie » Bemelmans neemt eerste horde in St Remy de Provence

Bemelmans neemt eerste horde in St Remy de Provence

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ruben Bemelmans (ATP-181) heeft zijn eerste wedstrijd gewonnen op het challengertoernooi van St Remy de Provence (€ 42 500). Eerder plaatsten Joris De Loore (ATP-219) en Yannick Mertens (ATP-249) zich al voor de tweede ronde. In het dubbelspel werden onze landgenoten uitgeschakeld.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Bemelmans moest het in de eerste ronde opnemen tegen de Roemeen Marius Copil (ATP-173). Onze landgenoot won de eerste set met 6-3 en kreeg drie wedstrijdpunten in de tiebreak van de tweede set. Die kon hij echter niet benutten en Copil sleepte set twee met 6-7(6) in de wacht. In de derde set forceerde Bemelmans de beslissing, hij trok met 6-3 aan het langste eind. In de tweede ronde wacht een duel met de Franse kwalificatiespeler Albano Olivetti (ATP-507).

Donderdag neemt De Loore het op tegen het Argentijnse derde reekshoofd Leonardo Mayer (ATP-117) en Mertens kijkt vierde reekshoofd Marco Trungelliti (ATP-130) in de ogen. In het dubbelspel werden de tandems Bemelmans-De Loore en Mertens-Coppejans uitgeschakeld in de eerste ronde.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS