Home » ATP » Bemelmans onderuit in Le Gosier, gaat wel naar dubbelfinale

Bemelmans onderuit in Le Gosier, gaat wel naar dubbelfinale

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het challengertoernooi van Le Gosier (Guadeloupe, € 85 000) heeft Ruben Bemelmans (ATP-116) de finale niet bereikt. In het dubbelspel lukte hem dat wel. 

In de halve finale van het enkelspel moest de Belg het opnemen tegen Denis Kudla (ATP-144). Net als in de vorige ontmoeting moest Bemelmans het onderspit delven. In de openingsset worstelde hij met zijn opslag wat sterk contrast stond met een ijzersterk serverende Kudla.

Er was beterschap in de tweede manche, maar zijn tweede opslag bleef een pijnpunt. Na 1 uur en 13 minuten moest Bemelmans inpakken. Het werd 2-6, 6-7 (6).

In het dubbelspel gaat Bemelmans (ATP D-333) wel door naar de finale. Aan de zijde van Jonathan Eysseric (ATP D-90) won hij van Peter Polansky (ATP D-185) en Adil Shamasdin (ATP D-72) met 7-5 en 6-3. In de finale nemen ze het op tegen Neal Skupski (ATP D-56) en John-Patrick Smith (ATP D-62). Bemelmans kan zijn zevende dubbeltitel op het challengercircuit winnen.

koen

koen

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden