Home » Geen categorie » Bemelmans ook in dubbelspel meteen uitgeschakeld

Bemelmans ook in dubbelspel meteen uitgeschakeld

Bemelmans ook in dubbelspel meteen uitgeschakeld

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Na zijn exit in het enkelspel, heeft Ruben Bemelmans (ATP D-169) zich ook niet kunnen plaatsen voor de tweede ronde in het dubbelspel op het Challengertoernooi van Sarasota (VS, $ 100 000). Samen met de Amerikaan James Cerretani (ATP D-128) moest hij de duimen leggen tegen een Zuid-Koreaans-Indisch duo.

Dankzij winst in het Challengertoernooi van Le Gossier (Guadeloupe, $ 100 000 +H) bereikte Bemelmans voor het eerst in zijn carrière de top 100 in het enkelspel. Op het challengertoernooi van Sarasota in de Verenigde Staten kon hij zijn goede vorm echter niet doortrekken. Op het gravel van Sarasota werd de 27-jarige Belg in de eerste ronde van het enkelspel uitgeschakeld door de Amerikaan Mitchell Krueger (ATP-313).

In het dubbelspel stond onze landgenoot samen met de Amerikaan James Cerretani in de eerste ronde tegenover het Zuid-Koreaans-Indisch duo Hyeon Chung (ATP D-476) en Divij Sharan (ATP D-133). Bemelmans en Cerretani verloren de eerste set met 7-5 maar herpakten zich in de tweede set. Daarin serveerden ze bij 6-5 voor de set maar ze konden de setpunten niet benutten. In de beslissende tiebreak moesten Bemelmans en zijn partner het onderspit delven en zo was het dubbeltoernooi voor Bemelmans na 1 uur en 41 minuten afgelopen.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws