Home » Clubnieuws » Bemelmans op een drafje naar halve finale in Den Brandt, ook Geerts en D’Hoe gaan door

Bemelmans op een drafje naar halve finale in Den Brandt, ook Geerts en D’Hoe gaan door

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het Heren 1-toernooi van Den Brandt in Antwerpen stonden vrijdag de kwartfinales op het programma. Drie landgenoten wisten door te stoten naar de laatste vier.

Ruben Bemelmans kende weinig moeite in zijn partij tegen Liam Dielen, hij haalde het makkelijk met 6-2 en 6-1. De Limburger was blij dat hij nog eens een wedstrijd kon spelen: “Na een tijdje sloeg de verveling toch wel toe de afgelopen maanden. Ik ben altijd blijven trainen, maar het is leuk om nu opnieuw een wedstrijdje te kunnen spelen. Ik ben er klaar voor om terug op het ATP-circuit te beginnen, al betwijfel ik of we midden augustus al van start kunnen gaan.”

In de halve finale moet Bemelmans aan de bak tegen Michael Geerts, die tweede reekshoofd Botic Van de Zandschulp met 6-3, 2-6 en 6-3 opzij zette.

Michael Geerts - © Leo Stolck
Michael Geerts – © Leo Stolck

Alexander Hoogmartens kon zijn stunt tegen het topreekshoofd niet herhalen, hij ging met 2-6 en 4-6 onderuit tegen Benjamin D’Hoe. Ook Zizou Bergs redde het niet, de Nederlander Tallon Griekspoor was met 7-5 en 6-3 te sterk voor onze landgenoot.

Benjamin D'Hoe - © Leo Stolck
Benjamin D’Hoe – © Leo Stolck

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Zizou Bergs - © Leo Stolck

Bergs stunt tegen nummer 45 op European Open

Zizou Bergs (ATP-528) heeft een knappe stunt neergezet op de European Open in Antwerpen. De Limburger ging in twee sets voorbij de Spanjaard Albert Ramos-Vinolas (ATP-45) en plaatste zich zo voor de tweede ronde.

LEES MEER