Home » Geen categorie » Bemelmans snel uitgeschakeld in Savannah

Bemelmans snel uitgeschakeld in Savannah

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ruben Bemelmans (ATP-101) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de tweede ronde op het Amerikaanse Challengertoernooi van Savannah ($ 50 000). Hij verloor in de eerste ronde verrassend van kwalificatiespeler Tommy Paul (ATP-720).

Bemelmans was het tweede reekshoofd op het gravel van Savannah maar maakte zijn favorietenrol niet waar. De 27-jarige Belg moest in een spannende driesetter het onderspit delven tegen de tien jaar jongere Amerikaan Tommy Paul. De Amerikaanse kwalificatiespeler liep in de eerste set uit tot 4-1 maar Bemelmans keerde terug. In een tiebreak pakte Paul de eerste set met 8-6. In de tweede set hielden beide spelers elkaar in evenwicht en moest een tiebreak opnieuw voor de beslissing zorgen. Deze keer was onze landgenoot nipt de sterkste met 7-5.

In de beslissende derde set benutte Paul opnieuw een breakpunt en liet hij Bemelmans niet meer terugkomen. Na 2 uur en 22 minuten maakte de Amerikaan de match met 6-3 in de derde set af en was het toernooi voor Bemelmans al afgelopen.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS