Home » Geen categorie » Bemelmans snel uitgeschakeld in Savannah

Bemelmans snel uitgeschakeld in Savannah

Bemelmans snel uitgeschakeld in Savannah

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Ruben Bemelmans (ATP-101) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de tweede ronde op het Amerikaanse Challengertoernooi van Savannah ($ 50 000). Hij verloor in de eerste ronde verrassend van kwalificatiespeler Tommy Paul (ATP-720).

Bemelmans was het tweede reekshoofd op het gravel van Savannah maar maakte zijn favorietenrol niet waar. De 27-jarige Belg moest in een spannende driesetter het onderspit delven tegen de tien jaar jongere Amerikaan Tommy Paul. De Amerikaanse kwalificatiespeler liep in de eerste set uit tot 4-1 maar Bemelmans keerde terug. In een tiebreak pakte Paul de eerste set met 8-6. In de tweede set hielden beide spelers elkaar in evenwicht en moest een tiebreak opnieuw voor de beslissing zorgen. Deze keer was onze landgenoot nipt de sterkste met 7-5.

In de beslissende derde set benutte Paul opnieuw een breakpunt en liet hij Bemelmans niet meer terugkomen. Na 2 uur en 22 minuten maakte de Amerikaan de match met 6-3 in de derde set af en was het toernooi voor Bemelmans al afgelopen.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws