Home » ATP » Bemelmans strandt in derde ronde in Tunis, maar dubbelt wel verder

Bemelmans strandt in derde ronde in Tunis, maar dubbelt wel verder

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ruben Bemelmans (ATP-167) is er niet in geslaagd om door te stoten naar de kwartfinale van het challengertoernooi van Tunis (Tunesië, CH 80). In het dubbelspel gaat hij wel verder.

Bemelmans stond in de derde ronde tegenover de Braziliaan Thomaz Bellucci (ATP-223). Onze landgenoot begon goed aan de wedstrijd en haalde de eerste set met 6-2 binnen. Daarna kantelde de partij, de Braziliaan kwam met 3-6 langszij. In de beslissende set trok Bellucci met 3-6 aan het langste eind, de partij duurde 2 uur en 17 minuten.

In het dubbelspel bereikte Bemelmans (ATP D-406) samen met zijn Duitse dubbelpartner Tim Puetz (ATP D-73) de kwartfinale. In de eerste ronde nemen waren ze met 6-4 en 7-6 (5) te sterk voor Zdenek Kolar (ATP D-178) en Mark Vervoort (ATP D-184). In de kwartfinale volgt een duel met tweede reekshoofden Jonathan Eysseric (ATP D-116) en Antonio Sancic (ATP D-136).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden