Home » ATP » Bemelmans strijdt om dubbeltitel in Tunis

Bemelmans strijdt om dubbeltitel in Tunis

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ruben Bemelmans (ATP D-406) heeft zich geplaatst voor de dubbelfinale van het challengertoernooi van Tunis (Tunesië, CH 80). Samen met zijn Duitse dubbelpartner won hij nipt van de derde reekshoofden in de halve finale.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

In de kwartfinale zorgden Bemelmans en zijn dubbelpartner Tim Puetz (ATP D-73) voor een stunt door tweede reekshoofden Jonathan Eysseric (ATP D-116) en Antonio Sancic (ATP D-136) te verslaan. De Belgisch-Duitse tandem won het duel na iets meer dan een uur met 6-4 en 6-1.

In de halve finale volgde een duel tegen derde reekshoofden Andrea Vavassori (ATP D-123) en David Vega Hernandez (ATP D-109). Bemelmans en Puetz trokken met 7-6 (5), 6-7 (4) en 10-5 aan het langste eind. In de finale strijden ze tegen de Argentijnse tandem Facundo Arguello (ATP D-271) en Guillermo Duran (ATP D-90) om de titel.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Elise Mertens - © Jimmie48 Tennis Photography

Mertens moet opgeven in Madrid

Elise Mertens (WTA-16) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de halve finale van het WTA-toernooi van Madrid (Spanje WTA 1 000). Ze moest met een opgave de strijd staken tegen Aryna Sabalenka (WTA-7).

LEES MEER