Home » ATP » Bemelmans strijdt om dubbeltitel in Tunis

Bemelmans strijdt om dubbeltitel in Tunis

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ruben Bemelmans (ATP D-406) heeft zich geplaatst voor de dubbelfinale van het challengertoernooi van Tunis (Tunesië, CH 80). Samen met zijn Duitse dubbelpartner won hij nipt van de derde reekshoofden in de halve finale.

In de kwartfinale zorgden Bemelmans en zijn dubbelpartner Tim Puetz (ATP D-73) voor een stunt door tweede reekshoofden Jonathan Eysseric (ATP D-116) en Antonio Sancic (ATP D-136) te verslaan. De Belgisch-Duitse tandem won het duel na iets meer dan een uur met 6-4 en 6-1.

In de halve finale volgde een duel tegen derde reekshoofden Andrea Vavassori (ATP D-123) en David Vega Hernandez (ATP D-109). Bemelmans en Puetz trokken met 7-6 (5), 6-7 (4) en 10-5 aan het langste eind. In de finale strijden ze tegen de Argentijnse tandem Facundo Arguello (ATP D-271) en Guillermo Duran (ATP D-90) om de titel.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden