Home » ATP » Bemelmans struikelt in tweede ronde Glasgow, maar dubbelt wel verder

Bemelmans struikelt in tweede ronde Glasgow, maar dubbelt wel verder

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ruben Bemelmans (ATP-198) heeft zijn eerste enkelpartij op het Challengertoernooi van Glasgow (Verenigd Koninkrijk, CH 80) niet kunnen winnen. In het dubbelspel zorgde hij wel voor een stunt tegen de derde reekshoofden.

Bemelmans was als achtste reekshoofd vrijgesteld in de eerste ronde. In de tweede ronde moest hij aan de bak tegen de Fransman Antoine Escoffier (ATP-399). Onze landgenoot verloor de eerste set met 4-6 en kon daarna het tij niet keren. De tweede set ging eveneens met 4-6 naar Escoffier. De partij duurde 1 uur en 17 minuten.

In het dubbelspel vormde Bemelmans (ATP D-243) een duo met de Duitser Daniel Masur (ATP D-266). In de eerste ronde waren ze met 7-6 (2) en 6-4 te sterk voor derde reekshoofden Andre Goransson (ATP D-119) en Sem Verbeek (ATP D-129). Hun tegenstanders in de kwartfinale zijn nog niet gekend.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden