Home » ATP » Bemelmans stunt en staat in kwartfinale in Nur-Sultan

Bemelmans stunt en staat in kwartfinale in Nur-Sultan

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ruben Bemelmans (ATP-225) is sterk bezig op het challengertoernooi van Nur-Sultan (Kazachstan, CH 80). Zowel in het enkel- als in het dubbelspel bereikte hij de kwartfinale.

Bemelmans, als negende geplaatst in Kazachstan, moest in de derde ronde aan de bak tegen zevende reekshoofd Denis Istomin (ATP-164). De Oezbeek nam de beste start en liep 0-3 uit in de eerste set. Bemelmans ging op én over zijn tegenstander en pakte de eerste set alsnog met 6-4. Ook in de tweede manche kwam Istomin op voorsprong, maar Bemelmans wist nog een tiebreak uit de brand te slepen. Onze landgenoot leidde met 4-1 in de tiebreak toen Istomin besloot om de handdoek te gooien. In de kwartfinale volgt een duel met tweede reekshoofd Evgeny Donskoy (ATP-116) of Cem Ilkel (ATP-281).

Ook in het dubbelspel leverde Bemelmans (ATP D-220) aan de zijde van Zdenek Kolar (ATP D-177) een mooie prestatie. In de eerste ronde schakelden ze topreekshoofden Denys Molchanov (ATP D-72) en Andrei Vasilevski (ATP D-86) uit met 7-5 en 6-3. In de kwartfinale volgt een duel met de Serviërs Viktor Troicki (NG) en Nenad Zimonjic (ATP D-609).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden