Home » ATP » Bemelmans stunt tegen zevende reekshoofd in Koblenz

Bemelmans stunt tegen zevende reekshoofd in Koblenz

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ruben Bemelmans (ATP-249) heeft zich geplaatst voor de kwartfinale van het Challengertoernooi van Koblenz (Duitsland, CH 80). Ook in het dubbelspel zorgde hij voor een stunt door de halve finale te bereiken.

Twaalfde reekshoofd Bemelmans moest in de derde ronde aan de bak tegen zevende reekshoofd Quentin Halys (ATP-193). Onze landgenoot speelde een sterke partij en trok na iets meer dan een uur met 6-2 en 6-4 het laken naar zich toe. In de kwartfinale volgt een duel met tweede reekshoofd Yannick Hanfmann (ATP-149).

Ook in het dubbelspel scoorde Bemelmans (ATP D-183) aan de zijde van Daniel Masur (ATP D-180). Het Belgisch-Duitse duo haalde het nipt met 5-7, 7-5 en 10-5 van tweede reekshoofden Antonio Sancic (ATP D-121) en Tristan-Samuel Weissborn (ATP D-96). In de halve finale wacht een duel met de Duitsers Julian Lenz (ATP D-207) en Yannick Maden (ATP D-1190).Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden