Home » Geen categorie » Bemelmans vervoegt Coppejans in halve finale in New Delhi

Bemelmans vervoegt Coppejans in halve finale in New Delhi

Bemelmans vervoegt Coppejans in halve finale in New Delhi

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Ruben Bemelmans heeft zich bij de laatste vier geschaard op het ATP-challengertoernooi van New Delhi ($ 100 000). Hij versloeg het zesde reekshoofd en staat zo samen met Kimmer Coppejans (ATP-183) in de halve finale.

Bemelmans is het vierde reekshoofd in New Delhi en moest het in de kwartfinale opnemen tegen de Australiër Luke Saville (ATP-161), het zesde reekshoofd. Het was hun eerste onderlinge duel. In de eerste set ging Bemelmans één keer door de opslag van Saville en pakte hij de set met 6-4. In de tweede set moest onze landgenoot zijn opslag inleveren maar verzilverde hij zelf ook twee breakpunten. Bemelmans haalde het opnieuw met 6-4 en maakte zo de match af na 1 uur en 17 minuten.

In de halve finale wacht voor de Genkenaar een duel met een verrassende tegenstander. Hij moet spelen tegen de 22-jarige Indiër Yuki Bhambri (ATP-414). Bhambri kreeg een wildcard van de organisatie en kegelde het tweede en het zevende reekshoofd uit het toernooi. Ook Kimmer Coppejans plaatste zich eerder vandaag voor de halve finale. Als Coppejans en Bemelmans hun halve finale winnen, spelen ze voor de titel in een volledig Belgische finale.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws