Home » Geen categorie » Bemelmans vervoegt Darcis en Goffin op hoofdtabel Miami Open

Bemelmans vervoegt Darcis en Goffin op hoofdtabel Miami Open

Bemelmans vervoegt Darcis en Goffin op hoofdtabel Miami Open

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Ruben Bemelmans (ATP-134) heeft zich geplaatst voor de hoofdtabel op de Miami Open (ATP1000, $5,381,235). In de laatste kwalificatieronde versloeg hij de Duitser Dustin Brown (ATP-104) in drie spannende sets.

Op het hardcourt van Miami moest Bemelmans twee kwalificatierondes overleven om op de hoofdtabel te geraken. In de eerste ronde ging hij vlot voorbij de Duitser Andreas Beck (ATP-116). In de tweede kwalificatieronde stond Bemelmans opnieuw tegenover een hoger gerangschikte Duitser, het elfde reekshoofd Dustin Brown. Bemelmans en Brown speelden voor de vijfde keer in hun carrière tegen elkaar. Brown leidde in de onderlinge duels met 3-1.

In een spannende match pakte Brown in een tiebreak de eerste set. Bemelmans zette daarna de stand in evenwicht met 6-4. In de beslissende derde set nam onze landgenoot de bovenhand en maakte hij de wedstrijd met 6-2 af. Op de hoofdtabel van Miami moet Bemelmans het in de eerste opnemen tegen de Argentijn Juan Monaco (ATP-46). Het wordt hun eerste onderlinge ontmoeting.

Ook Steve Darcis (ATP-84) plaatste zich via de kwalificaties voor de hoofdtabel. Hij moet in de eerste ronde spelen tegen de Tunesiër Malek Jaziri (ATP-82). David Goffin (ATP-20) is als 18e reekshoofd vrij in de eerste ronde in Miami. In de tweede ronde neemt hij het op tegen de winnaar van het duel tussen de Oostenrijker Andreas Haider-Maurer (ATP-56) en de Kroaat Borna Coric (ATP-59).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws