Het gaat hard voor Ruben Bemelmans (ATP-191). Na zijn recordaantal deelnames op Wimbledon, heeft de Limburger nog meer groot nieuws.

Bemelmans kwalificeerde zich dit jaar voor de zesde keer voor de hoofdtabel van Wimbledon (Groot-Brittannië, Grand Slam). Samen met enkele andere spelers stond hij op vijf deelnames, inmiddels staat hij alleen aan de leiding. Een beloning voor zijn record kreeg Bemelmans helaas niet, in de eerste ronde maakte Stan Wawrinka (ATP-22) meteen een einde aan het parcours van onze landgenoot. Bovendien zakte hij na Wimbledon twintig plaatsen naar beneden op de wereldranglijst.

Bemelmans laat het gelukkig allemaal niet aan zijn hart komen. Op Instagram kondigde hij vandaag groot nieuws aan. Na een zalige romance van anderhalf jaar, heeft hij zijn vriendin, Maaike de Witte, ten huwelijk gevraagd. De twee genoten van een deugddoende vakantie in Athene toen de Limburger op zijn knie ging.

Het hoeft uiteraard geen verdere uitleg dat de blondine volmondig “ja” zei. Wanneer, hoe en waar de plechtigheid zal plaatsvinden houdt het koppel nog even voor zich.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

When you know… you got to ask her.. #shesaidyes #whenyouknow #weareengaged #onmyknee

Een bericht gedeeld door Ruben Bemelmans (@rubenbemelmans) op

Deel:

Over de redacteur

Eindredacteur

Stuur Chloë een mail via Chloe.Lyssens.Danneboom@tennisplaza.be.