Home » Geen categorie » Bemelmans wint Belgisch duel in Canada

Bemelmans wint Belgisch duel in Canada

Vierde reekshoofd Ruben Bemelmans (ATP-154) heeft zich geplaatst voor de tweede ronde van het challengertoernooi van Drummondville (Canada, $75 000), hij versloeg Yannik Reuter (ATP-214) in twee sets. Maxime Authom (ATP-285) gaf op.

Bemelmans en Reuter stonden voor de tweede keer in hun carrière tegenover elkaar, Bemelmans won hun vorige ontmoeting twee jaar geleden. De Limburger sloeg als eerste een kloofje, maar Reuter kwam nog langszij. Uiteindelijk ging de eerste set met 7-5 naar Bemelmans. In de tweede set kon Reuter geen breakpunten meer afdwingen, met 6-1 haalde Bemelmans makkelijk de overwinning binnen. De wedstrijd duurde 1 uur en 10 minuten. In de tweede ronde moet het vierde reekshoofd het opnemen tegen Liam Broady (ATP-330) of Eduardo Struvay (ATP-275).

Voor Authom is het enkeltoernooi afgelopen, hij gooide bij een 5-7 en 1-3 achterstand de handdoek tegen de Sloveen Blaz Rola (ATP-300).