Home » Geen categorie » Benoît bereikt tweede ronde in Antalya

Benoît bereikt tweede ronde in Antalya

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het ITF-toernooi van Antalya (Turkije, $ 15 000) heeft Marie Benoît (WTA-419) zich geplaatst voor de tweede ronde. Ze versloeg de Duitse Linda Prenkovic (WTA-1047) in straight sets. 

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Zesde reekshoofd Benoît speelde voor het eerst tegen de Duitse Prenkovic die zich vanuit de kwalificaties wist te plaatsen voor de hoofdtabel. De Belgische kon na 1u37 winnen van haar tegenstander. De setstanden waren 6-3 en 6-4. In de volgende ronde komt Benoît voor het eerst in haar carrière uit tegen de Chileense Barbara Gatica (WTA-612).

Ook Ysaline Bonaventure (WTA-349) komt in actie in het enkelspel. Het tweede reekshoofd neemt het in de eerste ronde op tegen Magdalena Stoilkovska (WTA-1233). Deze speelster uit Macedonië neemt deel aan het toernooi met een wild card.

In het dubbelspel spelen Benoît (WTA D-388) en Bonaventure (WTA D-276) zij aan zij tegen een Russisch duo. Svetlana Iansitova (WTA D-1284) en Eva Kolarovska (NG) worden de tegenstanders in de eerste ronde van het Belgische paar dat als eerste geplaatst is.

koen

koen

MEER NIEUWS