Home » Geen categorie » Benoît en Zimmermann kunnen niet stunten in Koksijde

Benoît en Zimmermann kunnen niet stunten in Koksijde

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op de Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis van Koksijde (België, $ 25 000) hebben Kimberley Zimmermann (WTA-328) en Marie Benoît (WTA-427) niet voor een stunt kunnen zorgen. 

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

De Belgische dames hebben het in Koksijde niet echt getroffen bij de loting. Zo kwam Benoît meteen uit tegen het tweede reekshoofd in de eerste ronde. De Belgische begon uitstekend aan haar partij tegen Cindy Burger (WTA-223) door de eerste set te winnen met 6-2. De Nederlandse won echter de volgende twee manches zuinig met 4-6 en 4-6.

Marie Benoit © Vincent Van Doornick / IMAGELLAN

Ook Zimmermann botste op een reekshoofd. Michaela Honcova (WTA-310), het zevende reekshoofd, was met 2-6 en 5-7 te sterk.

Benoît (WTA D-567) kon samen met Magali Kempen (WTA D-576) wel zorgen voor een kleine stunt in het dubbelspel. Door de vierde reekshoofden Rosalie Van Der Hoek (WTA D-294) en Sviatlana Pirazhenka (WTA D-352) met 6-2 en 6-1 te verslaan, staan ze in de kwartfinale. Hierin nemen ze het nu op tegen Nina Kruijer (WTA D-569) en Suzan Lammens (WTA D-626).

[alert type=”info” title=”Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis”]Meer informatie over de Rising Stars vind je hier.[/alert]

koen

koen

MEER NIEUWS