Home » ITF » Benoît pakt eindwinst in Daytona Beach, Zimmermann grijpt dubbeltitel

Benoît pakt eindwinst in Daytona Beach, Zimmermann grijpt dubbeltitel

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het ITF-toernooi van Daytona Beach (Verenigde Staten, W25) heeft Marie Benoît (WTA-290) de enkeltitel veroverd. In het dubbelspel nam Kimberley Zimmermann (WTA D-194) de trofee mee naar huis.

Benoît liet op weg naar de finale enkel één setje liggen in de tweede ronde. In de strijd om de titel moest ze aan de bak tegen de Spaanse Andrea Lazaro Barcia (WTA-390). Benoît haalde het makkelijk met 6-4 en 6-0 en pakte zo haar eerste titel van het jaar. Het is de achtste titel uit haar carrière.

Zimmermann slaagde er niet in om zich te plaatsen voor de hoofdtabel in het enkelspel, maar schitterde wel aan de zijde van de Hongaarse Dalma Galfi (WTA D-201). De Belgisch-Hongaarse tandem was in de finale met 7-6 (4) en 6-2 te sterk voor Paula Ormaechea (WTA D-366) en Prathana G. Thombare (WTA D-352). Het is de twaalfde dubbeltitel voor Zimmermann.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden