Home » WTA » Benoît strijdt om dubbeltitel in Hammamet

Benoît strijdt om dubbeltitel in Hammamet

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Marie Benoît (WTA D-415) heeft de dubbelfinale bereikt op het ITF-toernooi van Hammamet (Tunesië, $ 15 000). Ze kan zaterdag haar eerste dubbeltitel van het jaar veroveren.

Na haar verrassende uitschakeling in het enkelspel, herpakte Benoît zich in het dubbelspel. Samen met de Italiaanse Angelica Moratelli (WTA D-513) haalde ze het in de kwartfinale makkelijk met 6-1 en 6-1 van Micheline Aubuchon (NG) en Seira Shimizu (NG).

In de halve finale keken ze vierde reekshoofden Lou Adler (WTA D-709) en Petra Januskova (WTA D-659) in de ogen. De eerste set ging met 6-3 naar de Belgisch-Italiaanse tandem. In de tweede set moest een tiebreak de beslissing brengen, daarin trokken Benoît en Moratelli met 7-6(3) aan het langste eind. In de finale volgt een duel met Ulyana Ayzatulina (WTA D-821) en Julyette Maria Josephine Steur (WTA D-699).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden