Home » Geen categorie » Bergs blijft winnen in Israël

Bergs blijft winnen in Israël

Bergs blijft winnen in Israël

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Zizou Bergs (ITF-46) heeft zich geplaatst voor de kwartfinale van het ITF-toernooi van Haifa (Grade 2) in Israël. Samen met de Fin Emil Ruusuvuori (ITF-80) staat hij ook in de halve finale van het dubbelspel.

Als topreekshoofd hoefde Bergs pas in de tweede ronde in actie te komen, waarin hij de Canadees Taha Baadi (ITF-428) met 7-5 en 6-4 naar huis stuurde. In de achtste finale won Bergs makkelijk met 6-0 en 6-1 van Lukas Krainer (ITF-548) uit Oostenrijk. In de kwartfinale wacht een duel met de Nederlander Ryan Nijboer (ITF-185), die als achtste geplaatst is.

In het dubbelspel is de Belgisch-Finse tandem Bergs-Ruusuvuori als tweede geplaatst. Ze wonnen makkelijk hun wedstrijd in de tweede ronde en waren in de kwartfinale met 6-3 en 6-2 te sterk voor het Servische duo Boris Butulija (ITF-362) en Konstantin Kirovski (ITF-190).

De andere Belgen in Haifa zijn inmiddels uitgeschakeld, Tibo Colson (ITF-323) ging onderuit in de tweede ronde, Frederic Jacobs (ITF-519) verloor van het tweede reekshoofd in de derde ronde.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws