Home » Geen categorie » Bergs, Colson en Tzicas naar achtste finale in Raanana

Bergs, Colson en Tzicas naar achtste finale in Raanana

Bergs, Colson en Tzicas naar achtste finale in Raanana

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Zizou Bergs (ITF-59), Tibo Colson (ITF-379) en Charles Tzicas (ITF-663) hebben zich geplaatst voor de achtste finale van het ITF-toernooi van Raanana (Grade 2) in Israël. Voor Frederic Jacobs (ITF-530) zit het toernooi erop.

Bergs was vrijgesteld in de eerste ronde en moest het in de tweede ronde opnemen tegen de Canadees Luka Vukovic (ITF-420). Onze landgenoot won met 6-3 en 7-6(4) en ontmoet de Fransman Jaimee Floyd Angele (ITF-273) in de achtste finale.

Colson was in de eerste ronde met 6-2 en 6-3 te sterk voor thuisspeler Nevo Gabriely (ITF-1220) en zorgde in de tweede ronde voor een stunt door het Turkse tweede reekshoofd Kaya Gore (ITF-81) met 6-3 en 6-4 te kloppen. In de achtste finale botst hij op het Tsjechische dertiende reekshoofd Tomas Machac (ITF-207)

Tibo Colson - © Philippe Buissin (IMAGELLAN)
Tibo Colson – © Philippe Buissin (IMAGELLAN)

Tzicas was met 6-3 en 6-1 te sterk voor de Oostenrijker Luka Mrsic (ITF-1265) en versloeg in de tweede ronde het Franse zestiende reekshoofd Clement Tabur (ITF-255) met 6-7(4) 6-4 en 6-4. In de derde ronde wacht een duel met het Finse vierde reekshoofd Emil Ruusuvuori (ITF-145).

Jacobs won zijn eerste partij, maar moest in de tweede ronde zijn meerdere erkennen in het Turkse derde reekshoofd Yanki Erel (ITF-111). In het dubbelspel zit het toernooi erop voor onze landgenoten.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws