Home » ATP » Bergs en Coppejans nemen eerste horde in Almaty

Bergs en Coppejans nemen eerste horde in Almaty

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Zizou Bergs (ATP-259) en Kimmer Coppejans (ATP-174) komen deze week in actie op het challengertoernooi van Almaty (Kazachtstan, CH 80). Ze wonnen hun eerste wedstrijd.

Bergs stond in de eerste ronde tegenover de Chileen Marcelo Tomas Barrios Vera (ATP-231). Onze landgenoot verloor de eerste set met 2-6, maar trok daarna met 7-6 (9) en 6-3 aan het langste eind. In de tweede ronde volgt een duel met achtste reekshoofd Joao Menezes (ATP-211).

Coppejans kwam als derde reekshoofd aan de start. Onze landgenoot behaalde een makkelijke 6-1 en 6-2 zege tegen Roberto Ortega-Olmedo (ATP-306). De Italiaan Gian Marco Moroni (ATP-263) wordt zijn volgende tegenstander.

Bergs (ATP D-722) en Coppejans (ATP D-246) dubbelen ook samen in Kazachstan, ze ontmoeten thuisspelers Dostanbek Tashbulatov (ATP D-1011) en Beibit Zhukayev (NG) in de eerste ronde.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Holger Vitus Nodskov Rune - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rune meteen onderuit op Wimbledon

Holger Rune (ATP-29) kon zich niet plaatsen voor de tweede ronde op Wimbledon (Groot-Brittannië, Grand Slam). Het jonge Deense talent moest het onderspit delven tegen Marcos Giron (ATP-65).

LEES MEER