Home » ATP » Bergs en Goffin op één zege van hoofdtabel in Miami, Blockx onderuit

Bergs en Goffin op één zege van hoofdtabel in Miami, Blockx onderuit

Bergs en Goffin op één zege van hoofdtabel in Miami, Blockx onderuit

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

David Goffin (ATP-106) en Zizou Bergs (ATP-114) hebben hun eerste kwalificatiewedstrijd op het ATP-toernooi van Miami (Verenigde Staten, ATP 1000) gewonnen. Voor Alexander Blockx (ATP-294) viel het doek meteen.

Goffin moest in zijn eerste kwalificatiewedstrijd aan de bak tegen Shintaro Mochizuki (ATP-143) uit Japan. De Luikenaar haalde het na 1 uur en 47 minuten met 7-6 (4) en 6-2. In de beslissende kwalificatieronde volgt een duel met de Fransman Harold Mayot (ATP-141).

Bergs stond tegenover de Braziliaan Felipe Meligeni Alves (ATP-134) in zijn eerste wedstrijd. Onze landgenoot verloor de eerste set met 2-6, maar trok vervolgens met 6-1 en 6-4 aan het langste eind. De Amerikaan Aleksandar Kovacevic (ATP-98) wordt zijn volgende tegenstander.

(lees verder onder de post op X)

Blockx, die afgelopen weekend nog in de halve finale stond in Hamburg, kreeg een wildcard voor de kwalificaties. Onze landgenoot had weinig tijd om te wennen aan het Amerikaanse hardcourt en verloor met 2-6 en 2-6 van de Spanjaard Pedro Martinez (ATP-88).

Gillé en Vliegen op hoofdtabel

In het dubbelspel staan Sander Gillé (ATP D-28) en Joran Vliegen (ATP D-28) op de hoofdtabel. Zij openen tegen Hugo Nys (ATP D-23) en Jan Zielinski (ATP D-22).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws