Home » Geen categorie » Bergs strijdt om finaleticket in Bakkum

Bergs strijdt om finaleticket in Bakkum

Bergs strijdt om finaleticket in Bakkum

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Zizou Bergs (ITF-91) heeft zich geplaatst voor de halve finale van de TC Bakkum Dutch Junior Open 2016 (Grade 2). In de kwartfinale schakelde hij het zesde reekshoofd uit in drie sets. Ook in het dubbelspel staat hij in de halve finale.

Bergs kwam als derde reekshoofd aan de start in het Nederlandse Bakkum. In de kwartfinale moest hij het opnemen tegen zesde reekshoofd Constant De La Bassetière (ITF-97). Onze landgenoot verloor de eerste set met 3-6 maar zette daarna de scheve situatie recht. Hij won de volgende sets met 6-2 en 6-3 en plaatste zich zo voor de halve finale. Daarin neemt hij het op tegen de Argentijn Sebastien Baez (ITF-181), die het eerste reekshoofd naar huis stuurde.

Ook in het dubbelspel staat Bergs in de halve finale. Samen met de Fransman Matteo Martineau (ITF-147) haalde hij het met 6-1 en 6-4 van het Zwitsers-Nederlandse duo Carlos Kelaidis (ITF-285) en Ien Schouten (ITF-311) in de kwartfinale. In de halve finale wacht een duel met de Russische zesde reekshoofden Philipp Klimov (ITF-138) en Egor Noskin (ITF-192).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws