Home » Geen categorie » Bergs stunt in dubbelspel in Italië

Bergs stunt in dubbelspel in Italië

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Zizou Bergs (ITF-92) is opnieuw sterk op dreef in het dubbelspel. Samen met zijn dubbelpartner Sebastian Arcila (ITF-116) klopte hij de topreekshoofden en plaatste zich zo voor de halve finale op het juniorentoernooi in het Italiaanse Santa Croce sull’Arno (Gravel, Grade 1).

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

De 16-jarige Bergs speelt net als vorige week op een Italiaanse graveltoernooi. De junior won vorige week samen met de Puerto Ricaan Arcila de dubbeltitel in Prato en speelt deze week in Santa Croce sull’Arno in de Noord-Italiaanse regio Toscane.

Het enkelspel was geen succes voor Bergs. Onze landgenoot verloor verrassend met 7-6 en 6-2 van de lager gerangschikte Italiaan Samuele Ramazzotti (ITF-142).

In het dubbelspel boekte Bergs wel succes. Bergs en zijn partner Arcila stonden voor een moeilijke klus tegen de eerste reekshoofden Jurij Rodionov (ITF-15) en Alexei Popyrin (ITF-29). Het Belgisch-Puerto Ricaanse duo was duidelijk goed op elkaar ingespeeld en zette een knappe stunt neer met 7-5 en 6-4. In de halve finale moeten ze nu aan de bak tegen de vijfde reekshoofden Brandon Holt (ITF-68) en Vasil Kirkov (ITF-53).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER