Home » Geen categorie » Bergs stunt in dubbelspel in Italië

Bergs stunt in dubbelspel in Italië

Bergs stunt in dubbelspel in Italië

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Zizou Bergs (ITF-92) is opnieuw sterk op dreef in het dubbelspel. Samen met zijn dubbelpartner Sebastian Arcila (ITF-116) klopte hij de topreekshoofden en plaatste zich zo voor de halve finale op het juniorentoernooi in het Italiaanse Santa Croce sull’Arno (Gravel, Grade 1).

De 16-jarige Bergs speelt net als vorige week op een Italiaanse graveltoernooi. De junior won vorige week samen met de Puerto Ricaan Arcila de dubbeltitel in Prato en speelt deze week in Santa Croce sull’Arno in de Noord-Italiaanse regio Toscane.

Het enkelspel was geen succes voor Bergs. Onze landgenoot verloor verrassend met 7-6 en 6-2 van de lager gerangschikte Italiaan Samuele Ramazzotti (ITF-142).

In het dubbelspel boekte Bergs wel succes. Bergs en zijn partner Arcila stonden voor een moeilijke klus tegen de eerste reekshoofden Jurij Rodionov (ITF-15) en Alexei Popyrin (ITF-29). Het Belgisch-Puerto Ricaanse duo was duidelijk goed op elkaar ingespeeld en zette een knappe stunt neer met 7-5 en 6-4. In de halve finale moeten ze nu aan de bak tegen de vijfde reekshoofden Brandon Holt (ITF-68) en Vasil Kirkov (ITF-53).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws