Home » ATP » Bergs vliegt naar tweede ronde in Sint-Petersburg

Bergs vliegt naar tweede ronde in Sint-Petersburg

Zizou Bergs (ATP-435) heeft de tweede ronde bereikt op het challengertoernooi van Sint-Petersburg (Rusland, CH 50). Hij won er zijn derde wedstrijd op rij.

Bergs plaatste zich via twee kwalificatiewedstrijden voor de hoofdtabel. In de eerste ronde moest onze landgenoot aan de bak tegen de Australiër Harry Bourchier (ATP-322). Bergs kwam 1-3 achter in de eerste set, maar zette de scheve situatie nog recht. Onze landgenoot maakte zijn achterstand ongedaan en pakte set één met 6-4.

In set twee sloeg Bergs meteen een kloofje. Hij ging nog een keer door de opslag van Bourchier en na 1 uur en 14 minuten stond de 6-4 en 6-2-eindstand op het scorebord. In de tweede ronde wacht een duel met de Rus Pavel Kotov (ATP-265).

ATP Challenger St. Petersburg, Russia Round 1ZIZOU Bergs 🇧🇪 defeats Harry Bourchier 🇦🇺 6-4 6-2Nervous but good start…