Home » Davis Cup » Bevestigd: finale Davis Cup België – Groot-Brittannië in Flanders Expo Gent​

Bevestigd: finale Davis Cup België – Groot-Brittannië in Flanders Expo Gent​

Bevestigd: finale Davis Cup België – Groot-Brittannië in Flanders Expo Gent​

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Wat al even in de lucht hing, werd woensdag bevestigd door Tennis Vlaanderen en de Internationale Tennis Federatie (ITF): de Davis Cup Finale tegen Groot-Brittannië zal doorgaan in Flanders Expo te Gent.

De wedstrijden zullen plaatsvinden van 27 t.e.m. 29 november in Hal 1, de grootste hal van Flanders Expo. Daarnaast zal er een imposante tennis village worden opgebouwd voor de supporters in de zeven aanpalende hallen die ook ruimte zullen bieden aan VIP Hospitality, de pers, officials, team lounges, organisatie en dergelijke meer. De tribune die zal worden opgebouwd zal 13 000 zitjes tellen. Zoals aangenomen zal er worden gespeeld op gravel.

Davis Cup-kapitein Johan Van Herck blikt alvast hoopvol vooruit op de finale. “Wij Belgen hebben het thuisvoordeel. Met de keuze van de ondergrond, een zinderend thuispubliek en spelers die hun programma opmaken in functie van deze Davis Cup finale, hebben we drie belangrijke troeven in handen. We hebben het voorbije duel gezien wat dat met een ploeg kan doen. Laat mij duidelijk zijn: we hebben een zeer sterk team en gaan voluit voor de overwinning en die Davis Cup-beker!”
 
[alert type=”info” title=”Ticketverkoop”]De ticketverkoop start op vrijdag 2 oktober via deze link.[/alert]

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws