Home » Geen categorie » Bijltjesdag in Monaco

Bijltjesdag in Monaco

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Het ATP-toernooi van Monte Carlo (€ 4 273 775) is onthoofd. Topreekshoofd Andy Murray (ATP-1) en derde reekshoofd Stan Wawrinka (ATP-3) moesten hun koffers pakken.

Nummer één van de wereld Murray botste in de achtste finale op de Spanjaard Albert Ramos-Vinolas (ATP-24). De Schot maakte in Monte Carlo zijn comeback na een elleboogblessure en won de eerste set met 6-2. Daarna nam de Spanjaard het voortouw en sleepte de tweede set met 2-6 in de wacht. In set drie liep Murray 4-0 uit, maar Ramos-Vinolas kwam nog terug, hij knokte zich met 5-7 voorbij Murray.

Ook Stan Wawrinka (ATP-3) werd donderdag uitgeschakeld in Monaco. De Zwitser moest de duimen leggen tegen zestiende reekshoofd Pablo Cuevas (ATP-27). De Uruguayaan trok na 1 uur en 16 minuten met 6-4 en 6-4 aan het langste eind.

Vierde reekshoofd Rafael Nadal (ATP-7) kende geen problemen, hij snelde met 6-1 en 6-1 voorbij Alexander Zverev (ATP-20).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

David Goffin - © Tani

Goffin redt het niet in Montreal

David Goffin (ATP-61) heeft geen succes geboekt met zijn wildcard op het ATP-toernooi van Montreal (Canada, ATP 1 000). Hij verloor zijn eerste wedstrijd in twee sets.

LEES MEER