Home » Geen categorie » Boev geeft voorsprong uit handen in eerste ronde Heraklion

Boev geeft voorsprong uit handen in eerste ronde Heraklion

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het ITF-toernooi van Heraklion (Griekenland, $ 15 000) heeft Michaela Boev (WTA-802) de eerste ronde niet overleefd. Ze gaf een voorsprong uit handen tegen een 19-jarige Amerikaanse. 

Voor de tweede keer in evenveel weken moest Boev het opnemen tegen Kariann Pierre-Louis (WTA-1012), een 19-jarige uit de Verenigde Staten. Vorige week ging de Belgische nog zwaar onderuit met 0-6 en 2-6. Vandaag was het Boev die het beste uit de startblokken schoot door de eerste set te winnen.

In de tweede manche nam Pierre-Louis al snel een break voorsprong en die liet ze niet meer los. Eén break was voldoende om de wedstrijd weer in evenwicht te brengen. In de derde set kwam de Amerikaanse op een 1-5 voorsprong maar toen zette Boev een korte remonte in. Die bleek onvoldoende want na 2 uur en 40 minuten moest de Belgische inpakken met 6-2, 4-6 en 4-6.

 

koen

koen

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden