Home » Geen categorie » Boeykens en Liebens goed op dreef in Sunderland

Boeykens en Liebens goed op dreef in Sunderland

Boeykens en Liebens goed op dreef in Sunderland

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Elyne Boeykens (WTA-360) en Klaartje Liebens (WTA-466) spelen met vertrouwen op het ITF-toernooi van Sunderland in Groot-Brittannië ($ 10 000, hardcourt). Ze plaatsten zich allebei voor de kwartfinale in het enkelspel.

Boeykens is het derde reekshoofd en versloeg in haar tweede ronde de Franse Marine Partaud (WTA-709) met 6-2 en 7-5 en plaatste zich zo voor de kwartfinale. Ook Liebens, het achtste reekshoofd, schaarde zich bij de laatste acht. Ze knokte zich met 4-6,6-4 en 6-1 voorbij de Finse qualifier Mia Nicole Eklund (WTA-913). Liebens moet nu in haar volgende partij aan de bak tegen vierde reekshoofd Kathinka Von Deichmann (WTA-408). Boeykens neemt het op tegen de 18-jarige Britse Maia Lumsden (WTA-1039).

In het dubbelspel won Kimberly Zimmerman (WTA D-452) samen met de Franse Harmony Tam (WTA D-899) gemakkelijk haar eerste partij maar sneuvelde ze in de kwartfinale. Ook Boeykens ging onderuit in de kwartfinale in het dubbelspel. Samen met de Kroatische Silvia Njiric (WTA D-405) verloor ze in twee sets van hun tegenstrevers.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws