Home » Geen categorie » Bogaert en Vliegen naar tweede ronde in Turkije

Bogaert en Vliegen naar tweede ronde in Turkije

Bogaert en Vliegen naar tweede ronde in Turkije

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Dennis Bogaert (NR) en Joran Vliegen (ATP-361) hebben zich geplaatst voor de tweede ronde van de GD Tennis Futures ($10 000, Turkije). Ze hadden wel allebei drie sets nodig om hun ticket te bemachtigen.

De 23-jarige Bogaert bereikte zijn hoogste plaats op de rankings in 2013, toen hij op de 1644e stek stond te pronken. In Turkije knokte hij zich vanuit de kwalificaties naar de hoofdtabel. In de eerste ronde van dit ITF-toernooi kwam hij tegenover Flemming Peters (ATP-1404), een lucky loser uit Duitsland. Peters won de eerste set vlotjes met 6-2. In de tweede set kon Bogaert het tij doen keren, hij won deze met enige moeite en 7-5. Ook de derde set schreef Bogaert op zijn naam, 6-2. Zijn tegenstander in de tweede ronde is nog niet gekend.

Ook Joran Vliegen scoorde een ticket voor de tweede ronde. Hij kwam, als vijfde reekshoofd, uit tegen Gleb Alekseenklo (ATP-955). Vliegen won de eerste set met 6-3, maar moest dan de tweede aan de Oekraïner laten met 6-4. De derde set draaide uit in het voordeel van Vliegen. Met nog een keer 6-3 plaatst hij zich voor de tweede ronde. Daarin komt hij oog in oog te staan met de Italiaanse Lorenzo Frigerio (ATP-820).

Chloë Lyssens Danneboom

Chloë Lyssens Danneboom

Meer nieuws