Home » Geen categorie » Bonaventure en Benoît out in Antalya

Bonaventure en Benoît out in Antalya

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ysaline Bonaventure (WTA-345) is er niet in geslaagd om als eerste reekshoofd de tweede ronde te halen op het ITF-toernooi van Antalya (Egypte, $ 15 000). Marie Benoît (WTA-445) onderging het zelfde lot.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Bonaventure maakte deze week haar comeback na zes maanden buiten strijd te zijn door een blessure aan de pols en de schouder. Haar comeback liep echter niet zoals gehoopt. Ze won de eerste set met 6-2 van de Cambodjaanse Andrea Ka (WTA-611) maar moest toch uiteindelijk haar meerder erkennen. Ze verloor de volgende twee sets met 4-6 en 4-6.

Benoît was vandaag niet opgewassen tegen de Poolse kwalificatie speelster Marta Lesniak (NG). De Waalse begon vrij moeizaam aan de wedstrijd en verloor de eerste set met 2-6. Benoît probeerde het tij nog te keren in de tweede set maar verloor deze uiteindelijk met 3-6.

In het dubbelspel zijn de twee Belgische speelsters wel nog actief. Bonaventure (WTA D-275) en Benoît (WTA D-388) wonnen samen als eerste reekshoofd hun eerste ronde in drie sets van de Roemeense Anastasia Detiuc (WTA D-1049) en de Russische Yulia Kulikova (WTA D-710) met 7-5 4-6 en 10-7. Donderdag spelen ze hun kwartfinale tegen de winnaars van het duel tussen Aleksandra Kuznetsova (NG)-Aleksandra Pospelova (WTA D-397) en Karina Kalkenova (WTA D-1286)-Nidrita Rajmohan (NG).

koen

koen

MEER NIEUWS