Home » Geen categorie » Bonaventure en Benoît stoten door naar de kwartfinales in Antalya

Bonaventure en Benoît stoten door naar de kwartfinales in Antalya

Bonaventure en Benoît stoten door naar de kwartfinales in Antalya

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Ysaline Bonaventure (WTA-349) en Marie Benoît (WTA-419) hebben beide hun tweede rondepartij winnend afgesloten. Ze wonnen op het ITF-toernooi van Anatlya (Turkije, $ 15 000) allebei in drie sets van hun tegenstander. 

Bonaventure moest als eerste de baan op tegen Yana Morderger (WTA-547). De Belgische had het niet onder de markt tegen de drie jaar jongere Duitse. Morderger kon met de eerste set gaan lopen (2-6). Bonaventure moest hard werken om de volgende twee sets en zo de overwinning binnen te halen. Na 2u14 stond de 2-6, 6-4 en 6-3 winst voor de Belgische vast. In de kwartfinale volgt de Zweedse Jacqueline Cabaj Awad (WTA-495).

Ook Marie Benoît kwam in actie vandaag. De Belgische startte als een werveldwind tegen de Chileense Barbara Gatica (WTA-612). In geen tijd stond het 6-1 voor Benoît maar daarna zakte haar spel wat in elkaar. Gatica kon de bordjes gelijk zetten door de tweede manche binnen te halen met 1-6. In een felbevochten derde set moest Benoît heel wat breakpunten wegwerken. Het was de Belgische die uiteindelijk met de winst ging lopen. Na 2u24 kon Benoît de armen in de lucht steken. De setstanden waren 6-1, 1-6 en 6-4. In de volgende ronde speelt ze tegen Natalia Vajdova (NG) die uit de kwalificaties komt.

Vandaag komen Bonaventure (WTA D-276) en Benoît (WTA D-388) nog in actie in het dubbelspel. In de kwartfinale komen ze de Zweedse Jacqueline Cabaj Awad (WTA D-563) en Margot Yerolymos (WTA D-426) tegen.

Deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
koen

koen

Meer nieuws