Home » Grand Slam » Australian Open » Bonaventure en Coppejans op één wedstrijd van hoofdtabel Australian Open

Bonaventure en Coppejans op één wedstrijd van hoofdtabel Australian Open

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ysaline Bonaventure (WTA-158) en Kimmer Coppejans (ATP-216) hebben hun tweede kwalificatiewedstrijd op de Australian Open gewonnen. Als ze nog één keer winnen, bereiken ze de hoofdtabel.

Bonaventure stond in de tweede kwalificatieronde tegenover de Australische Lizette Cabrera (WTA-234). Onze langenote haalde het in twee sets met 6-4 en 6-3. In de beslissende kwalificatieronde volgt een duel met de Nederlandse Richel Hogenkamp (WTA-168). Bonaventure wist nog nooit eerder door te stoten tot de hoofdtabel van een Grand Slam.

Ook Coppejans mag zich opmaken voor een beslissend duel. De Oostendenaar haalde het in drie sets van Alejandro Davidovich Fokina (ATP-241). De setstanden waren 6-2, 3-6 en 6-3. Coppejans strijdt tegen Go Soeda (ATP-212) of Stefano Travaglia (ATP-139) om een ticket voor de hoofdtabel.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden