Home » WTA » Bonaventure en Minnen knokken zich knap naar hoofdtabel in Rosmalen

Bonaventure en Minnen knokken zich knap naar hoofdtabel in Rosmalen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ysaline Bonaventure (WTA-114) en Greet Minnen (WTA-149) hebben zich geplaatst voor de hoofdtabel van de Libema Open (Nederland, WTA International). Ze wonnen beiden hun tweede kwalificatiewedstrijd.

Bonaventure moest het opnemen tegen de Duitse Antonia Lottner (WTA-114) in de strijd om een ticket voor de hoofdtabel. Onze landgenote won nipt de eerste set met 7-6 (5), maar moest de tweede set met 4-6 aan Lottner laten. In de derde set trok onze landgenote met 6-4 aan het langste eind. De wedstrijd duurde 2 uur en 9 minuten.

Ook Minnen wist zich te plaatsen voor de hoofdtabel, onze landgenote speelde een erg knappe partij tegen topreekshoofd Fiona Ferro (WTA-82). Minnen haalde het na 1 uur en 15 minuten met 6-4 en 6-3.

Op de hoofdtabel moet Minnen het opnemen tegen de Duitse Mona Barthel (WTA-86), Bonaventure moet aan de bak in een Belgisch duel tegen Alison Van Uytvanck (WTA-54). Ook Elise Mertens (WTA-20) en Kirsten Flipkens (WTA-64) zijn van de partij op de Libéma Open.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden