Home » WTA » Bonaventure gaat in zee met Gigounon, Wickmayer moet op zoek naar nieuwe coach

Bonaventure gaat in zee met Gigounon, Wickmayer moet op zoek naar nieuwe coach

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ysaline Bonaventure (WTA-110) heeft een nieuwe coach: Germain Gigounon zal voortaan onze landgenote begeleiden. Yanina Wickmayer (WTA-151) moet op zoek naar een nieuwe coach.

Bonaventure was sinds begin dit jaar op zoek naar een nieuwe coach en maakte op social media bekend dat Gigounon haar voortaan zal begeleiden: “Ik ben blij dat ik me voortaan door iemand kan laten begeleiden die zelf al ervaring heeft op het hoogste niveau. Ik kijk ernaar uit om opnieuw toernooien te spelen en met hem samen te werken.” Gigounon werkte tot voor kort samen met Yanina Wickmayer (WTA-151).

Bonaventure werd in Luxemburg opgevist als lucky loser, maar moest geblesseerd forfait geven voor haar partij in de eerste ronde. Binnen een week zou ze de training kunnen hervatten zodat ze dit jaar nog drie toernooien kan spelen.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden