Home » Geen categorie » Bonaventure gediskwalificeerd in Hawaii

Bonaventure gediskwalificeerd in Hawaii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ysaline Bonaventure (WTA-165) kwam deze week als zevende reekshoofd aan de start van het ITF-toernooi van Maui (Hawaï, $ 50 000). In haar eerste wedstrijd werd ze bij een 0-1 achterstand gediskwalificeerd.

Onze 21-jarige landgenote stond na 13 minuten 0-1 achter tegen Jacqueline Cako (WTA-453). De Amerikaanse had een breakkans en in die rally sloeg Bonaventure een verloren bal nog hard naar achteren richting het hek. Daarbij werd de lijnrechter geraakt, waarop de umpire samen met de supervisor besliste om Bonaventure uit te sluiten.

Bonaventure reageerde inmiddels op Twitter: “Duizendmaal excuses als ik de lijnrechter pijn gedaan heb, maar ik heb haar echt niet willen raken. Naar mijn oordeel overdreef ze, ik was ook niet gefrustreerd, zeker niet na amper één spelletje. Het gebeurt soms dat ik me opwind en de controle verlies. Als ik fouten maak, heb ik geen problemen om die toe te geven. Maar nu vind ik mijn uitsluiting onterecht. Mijn excuses als ik sommige personen ontgoocheld heb. Nu keer ik terug naar huis om wat uit te rusten en zondag met het Fed Cup-team naar Israël te vertrekken.”

Probablement une chose qui ne m'est jamais arrivée. J'ai été disqualifiée après le deuxième jeu, car en courant vers une…

Geplaatst door Ysaline Bonaventure op woensdag 27 januari 2016

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS