Home » Nieuws » Bonaventure komt “met fierheid” op voor verkiezingen

Bonaventure komt “met fierheid” op voor verkiezingen

Bonaventure komt “met fierheid” op voor verkiezingen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Ysaline Bonaventure (WTA-297) maakte bekend dat ze in juni voor de MR (Mouvement Réformatoire) zal opkomen voor de verkiezingen.

Begin januari maakte Bonaventure een comeback maar ze viel snel uit met een knieblessure. Na een operatie moet ze nu vier maanden revalideren.

Ondertussen komt de speelster wel met opvallend nieuws op haar sociale media. In juni zal ze op de federale verkiezingslijst staan voor de MR (Mouvement Réformatoire).

Bonaventure is heel trots om op te komen voor de verkiezingen: “Het is met veel fierheid en erkenning dat ik op de federale lijst sta als kandidaat voor de MR. Ik bedank Pierre-Yves Jeholet om me deze kans te geven.”

“De sport stond altijd centraal in mijn leven en ik geloof in de kracht van sport om levens te veranderen zoals het mijn leven heeft veranderd. Als onafhankelijke was mijn plaats nergens beter dan bij de MR.”

“Mijn sportieve carrière heeft me het belang geleerd van vastberadenheid, teamwork en veerkracht, waarden die ik ook wil meenemen naar de politiek.”

Bonaventure zal op de zevende plaats staan van de kamerlijst van de MR in de provincie Luik. Ter verduidelijking: Bonaventures politieke engagement betekent niet dat ze stopt met tennissen. Ze zet haar sportieve carrière verder, zo benadrukt ze in reacties op sociale media.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws