Home » Geen categorie » Bonaventure met nieuwe stunt naar finale dubbel in Astana

Bonaventure met nieuwe stunt naar finale dubbel in Astana

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ysaline Bonaventure (WTA D-368) heeft opnieuw een knappe zege beet op het ITF-toernooi van Astana (Kazachstan, $ 100 000 + H). Samen met Naomi Broady (WTA D-77) klopte ze het eerste reekshoofd.

De Belgische beleeft een topweek in de Kazachse hoofdstad. Na haar mooie zege tegen het tweede reekshoofd eerder deze dag, zette ze de eerste reekshoofden in het dubbelspel aan de kant. Lyudmyla Kichenok (WTA D-60) en Alla Kudryavtseva (WTA D-84) waren hun tegenstanders in de halve finale. Na een vlotte eerste setwinst voor Bonaventure en Broady (6-2) moesten ze nipt de tweede manche aan hun voorbij laten gaan (6-7 (6)). In een super tiebreak haalden ze uiteindelijk relatief eenvoudig de wedstrijd binnen met 10-5.

In de finale wacht een Russisch duo. Veronika Kudermetova (WTA D-69) en Natela Dzalamidze (WTA D-75) zijn de tweede reekshoofden deze week in Astana. De finale van het dubbelspel en de halve finale in het enkelspel worden op zaterdag gespeeld.

koen

koen

MEER NIEUWS

David Goffin - © Tani

Goffin redt het niet in Montreal

David Goffin (ATP-61) heeft geen succes geboekt met zijn wildcard op het ATP-toernooi van Montreal (Canada, ATP 1 000). Hij verloor zijn eerste wedstrijd in twee sets.

LEES MEER