Home » Geen categorie » Bonaventure meteen uitgeschakeld in Sobota

Bonaventure meteen uitgeschakeld in Sobota

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ysaline Bonaventure (WTA-202) heeft haar zegereeks van vorige week niet kunnen voortzetten. Op het ITF-toernooi van Sobota in Polen (Gravel, $ 75 000) verloor ze van het Nederlandse tweede reekshoofd Kiki Bertens (WTA-114). In het dubbelspel kon ze zich wel plaatsen voor de tweede ronde.

Bonaventure won vorige week nog haar eerste titel van het seizoen in het Duitse Darmstadt. Deze week reisde ze naar Polen voor het graveltoernooi van Sobota. In de eerste ronde moest de Belgische spelen tegen de voormalige nummer 41, de 23-jarige Nederlandse Bertens.

Bonaventure pakte de eerste set met 6-3 maar ging daarna met 6-1 en 6-2 onderuit. In het dubbelspel was onze landgenote (WTA D-74) wel succesvol. Samen met de Slowaakse Janette Husárová (WTA D-87) verloor ze slechts drie spelletjes in de eerste ronde.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden