Home » WTA » Bonaventure meteen uitgespeeld in Bogota

Bonaventure meteen uitgespeeld in Bogota

Bonaventure meteen uitgespeeld in Bogota

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Op de Claro Open Colsonitas (Colombia, WTA) kon Ysaline Bonaventure (WTA-122) geen vuist maken tegen het vierde reekshoofd. Ze verloor aldus in de eerste ronde.

Bonaventure stond in haar eerste partij op Colombiaanse bodem tegenover Anna Karolina Schmiedlova (WTA-66). De twee 24-jarige dames speelden nooit eerder tegen elkaar. Schmiedlova ging al in het tweede game door de opslag van onze landgenote. Hoewel de breaks heen en weer vliegen, gaf ze haar voorsprong niet meer af. Met 6-2 schreef de Slovaakse de eerste set op haar naam.

In de tweede manche kon Bonaventure meer weerwerk bieden. Ze klampte aan tot 4-4, maar moest dan toekijken hoe Schmiedlova na vier keer deuce het laken naar zich toetrok. Tot overmaat van ramp leverde ze op een cruciaal punt haar opslag in, 6-4. Einde verhaal.

In het dubbelspel kwam Bonaventure (WTA D-181) enkele uren later in actie aan de zijde van Jacqueline Cako (WTA D-171). Ze namen het op tegen een stel thuisspeelsters, Maria Herazo Gonzalez (WTA D-355) en Yuliana Lizarazo (NG). Het Belgisch-Amerikaanse koppel verloor met tweemaal 6-3.

Chloë Lyssens Danneboom

Chloë Lyssens Danneboom

Meer nieuws