Home » Geen categorie » Bonaventure naar dubbelfinale in Brazilië

Bonaventure naar dubbelfinale in Brazilië

Bonaventure naar dubbelfinale in Brazilië

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Ysaline Bonaventure (WTA D-122) heeft samen met de Zweedse Rebecca Peterson (WTA D-132) de dubbelfinale bereikt op het ITF-toernooi van Curitiba (Brazilië, $ 25 000). In het enkelspel staat ze in de kwartfinale.

Bonaventure en Peterson vormen sinds kort een succesvol dubbelduo, ze veroverden samen de titel op het WTA-toernooi van Rio de Janeiro. Ook in Curitiba gaat het hen voor de wind, in de kwartfinale vochten ze een spannend duel uit met het Argentijnse duo Vanesa Furlanetto (WTA D-327)/ Catalina Pella (WTA D-407). Ze trokken nipt met 4-6 6-3 [11-9] aan het langste eind.

In de halve finale moesten ze de baan op tegen Andrea Gamiz (WTA D-203) uit Venezuela en Paula Cristina Goncalves (WTA D-290) uit Brazilë. Met 7-5 en 6-3 boekten Bonaventure en Peterson een vrij makkelijke zege, en verzekerden ze zich van een plaatsje in de dubbelfinale. Daarin moeten ze het opnemen tegen tweede reekshoofden Beatriz Garcia-Vidagany (WTA D-153) en Florencia Molinero (WTA D-117).

Op vrijdag speelt Bonaventure eerst haar kwartfinale in het enkelspel tegen derde reekshoofd Danka Kovinic (WTA-135) uit Montenegro. Later op de avond strijdt ze om de dubbeltitel

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws