Home » Geen categorie » Bonaventure naar halve finale dubbelspel in Katowice

Bonaventure naar halve finale dubbelspel in Katowice

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ysaline Bonaventure (WTA D-111) heeft samen met de Nederlandse Demi Schuurs (WTA D-173) de halve finale bereikt op het WTA-toernooi van de Katowice Open (Polen, $ 250 000).

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Na winst tegen de vierde reekshoofden in de eerste ronde moest de Belgisch-Nederlandse tandem het in de kwartfinale opnemen tegen Oksana Kalashnikova (WTA D-88) en Katalin Marosi (geen ranking). Bonaventure en Schuurs sleepten de eerste set via de tiebreak in de wacht met 7-6(4). In de tweede set bleef het momentum bij Bonaventure en Schuurs, ze gingen twee keer door de opslag van hun tegenstandsters en haalden de set met 6-3 binnen.

In de strijd om een plaats in de finale moeten Bonaventure en Schuurs het opnemen tegen de winnaars van het duel tussen Alizé Cornet (WTA D-169) en Magda Linette (WTA D-137) versus tweede reekshoofden Klara Koukalova (WTA D-56) en Katerina Siniakova (WTA D-72).

In februari van dit jaar schreef Bonaventure al samen met de Zweedse Rebecca Peterson (WTA D-121) het WTA-toernooi van Rio op haar naam.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS