Home » Geen categorie » Bonaventure naar hoofdtabel Cagnes-sur-Mer

Bonaventure naar hoofdtabel Cagnes-sur-Mer

Bonaventure naar hoofdtabel Cagnes-sur-Mer

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Ysaline Bonaventure (WTA-195) heeft zich geplaatst voor de hoofdtabel van het ITF-toernooi van Cagnes-sur-Mer (Frankrijk, $ 100.000). Ze versloeg de Spaanse Beatriz Garcia-Vidagany (WTA-291) in drie sets.

Bonaventure startte meteen goed aan de wedstrijd en haalde de eerste set binnen met 6-3. De Belgische zette haar goede vorm verder in de tweede set. Ze kwam op voorsprong, maar op het einde van de set kwam de Spaanse beter in haar ritme en kon de tweede set alsnog winnen met 7-5. De 20-jarige Bonaventure nam in de derde set opnieuw de bovenhand en won met 6-3.

Bonaventure vervoegt zo Alison Van Uytvanck (WTA-91) op de hoofdtabel van het Zuid-Franse graveltoernooi. In de eerste ronde kan ze uitkomen tegen vijfde reekshoofd Irina Falconi (WTA-83) uit de Verenigde Staten, de Turkse Cagla Buyukakcay (WTA-139) of een andere kwalificatiespeelster.

Van Uytvanck heeft het minder goed getroffen met de loting. Ze speelt in haar eerste ronde tegen het tweede reekshoofd, Shelby Rogers (WTA-78) uit de Verenigde Staten. Het wordt hun eerste onderlinge ontmoeting.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws