Home » WTA » Bonaventure naar hoofdtabel in Cluj-Napoca

Bonaventure naar hoofdtabel in Cluj-Napoca

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ysaline Bonaventure (WTA-122) is vanuit de kwalificaties doorgestoten naar de hoofdtabel op het WTA-toernooi van Cluj-Napoca (Roemenië, Hardcourt, WTA 250).

Vorige week bereikte Bonaventure nog knap de kwartfinale in de Estse hoofdstad Tallinn. Deze week geraakte ze voorbij de kwalificaties naar de hoofdtabel op het WTA-250-toernooi van Cluj-Napoca in Roemenië.

Op de Transylvania Open ging Bonaventure eerst met 6-7, 6-4 en 6-4 voorbij Kateryna Baindl (WTA-131). Daarna klopte ze met 6-4 en 7-5 de Roemeense thuisspeelster Cristina Dina (WTA-298) die in de vorige ronde nog top 100-speelster Viktoriya Tomova (WTA-91) had uitgeschakeld.

Voor Bonaventure volgt op de hoofdtabel in de eerste ronde een duel met Varvara Gracheva (WTA-103). In Cluj-Napoca komt ook Kirsten Flipkens (WTA D-41) in actie. Zij is samen met Laura Siegemund (WTA D-35) het topreekshoofd in het dubbeltoernooi.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS

Magali Kempen - © Leo Stolck

Kempen stunt tegen Van Uytvanck in Angers

Magali Kempen (WTA-224) heeft de tweede ronde bereikt op het WTA 125-toernooi van Angers ($ 115 000). In een Belgische wedstrijd ging ze verrassend voorbij derde reekshoofd Alison Van Uytvanck (WTA-55).

LEES MEER