Home » Geen categorie » Bonaventure niet naar hoofdtabel in Katowice

Bonaventure niet naar hoofdtabel in Katowice

Bonaventure niet naar hoofdtabel in Katowice

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Ysaline Bonaventure (WTA-189) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de hoofdtabel van het WTA-toernooi van Katowice (Polen, $ 250 000). Onze landgenote verloor van de Tsjechische Marie Bouzkova (WTA-495) in drie sets.

Bonaventure moest een felbevochten eerste set aan de Tsjechische laten, ze verloor de tiebreak met 6-7(7). In de tweede set had onze landgenote echter het overwicht, en haalde ze de set met 6-0 binnen. Toch gaf Bouzkova zich niet gewonnen, en haalde ze uiteindelijk de beslissende set binnen met 3-6.

Vier Belgische meisjes staan rechtstreeks op de hoofdtabel: Kirsten Flipkens (WTA-57), Yanina Wickmayer (WTA-92), An-Sophie Mestach (WTA-114) en Alison Van Uytvanck (WTA-115). Zevende reekshoofd Flipkens moet in de eerste ronde aan de bak tegen de Duitse Annika Beck (WTA-81), tegen wie ze in 2012 verloor in Moskou. Wickmayer staat voor een moeilijke opgave tegen topreekshoofd Agnieszka Radwanska (WTA-8), in onderlinge ontmoetingen staat het 4-1 voor de Poolse. Mestach ontmoet voor het eerst de Poolse Magdalena Frech (WTA-427) en Van Uytvanck speelt alweer tegen vierde reeskhoofd Magdalena Rybarikova (WTA-47), die ze de afgelopen weken klopte in Antwerpen en Miami.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws