Home » Geen categorie » Bonaventure niet opgewassen tegen Serena Williams

Bonaventure niet opgewassen tegen Serena Williams

Bonaventure niet opgewassen tegen Serena Williams

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Ysaline Bonaventure (WTA-215) heeft niet voor een stunt kunnen zorgen tegen nummer 1 van de wereld Serena Williams. Op het graveltoernooi van Bastad ging ze in 54 minuten onderuit in de eerste ronde.

Bonaventure had zich via de kwalificaties knap geplaatst voor de hoofdtabel in het Zweedse Bastad. Ze had echter pech met de loting want in de eerste ronde lootte ze nummer 1 van de wereld en 21-voudig grandslamwinnares Serena Williams die vorige week nog een tweede Serena Slam voltooide op Wimbledon.

In het eerste game van de match brak Williams meteen door de opslag van Bonaventure. Bonaventure klampte nog aan in de eerste set maar ging met 6-2 de boot in. In de tweede set kon onze landgenote nog slechts een spelletje winnen en maakte Williams de match na 54 minuten af. De Amerikaanse boekte tegen Bonaventure al haar 40e zege van het seizoen. De hoogtepunten van de wedstrijd kan je hieronder bekijken. In het dubbelspel werd Bonaventure (WTA D-74) ook meteen uitgeschakeld. Samen met haar Zweedse partner Rebecca Peterson (WTA D-115) verloor ze in de eerste ronde in drie sets van de derde reekshoofden.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws